KitchenAid Vs. Electrolux Slide-In Inductie Ranges Beoordelingen/Beoordelingen/Prijzen

Na talloze vertragingen bij de verzending, is KitchenAid eindelijk begonnen met het op de markt brengen van een inductie-schuif-in-assortiment.

Als je KitchenAid vergelijkt, zou Electrolux een belangrijke concurrent zijn met zijn nieuwe dubbele convectiereeks (samen met Samsung, Frigidaire, Bosch, Bertazzoni, misschien GE en misschien Miele, Dacor en de nieuwe Wolf).

Elke reeks heeft zijn sterke en zwakke punten. We kijken naar beide fabrikanten en vergelijken vervolgens beide producten. Laten we het eerst hebben over de nieuwe inschuifbereiken.

Inschuifbereiken

Er zijn twee soorten inschuifbereiken, traditionele inschuifbereiken en frontbediening inschuifbereiken.

De traditionele slide-in van Electrolux past over de toonbanken, waardoor de naad tussen het bereik en de toonbank wordt geëlimineerd.

Nieuwe frontbedieningsreeksen van fabrikanten zoals Frigidaire, Samsung, Frigidaire en KitchenAid passen niet boven de toonbank, maar kunnen worden gebruikt om een vrijstaande reeks te vervangen.

Traditionele inschuifseries hebben wat kast- en toonbankwerk nodig om een vrijstaande serie te vervangen. Bedieningsbereiken aan de voorzijde niet.

Inschuifbare inschuifbereiken hebben een betere reinigbaarheid en zijn meer geschikt voor nieuwbouw. Inschuifbare bedieningsopties aan de voorkant zijn echter beter voor vervanging.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar inductie en waarom dit de beste manier van koken is.

Inductie bestaat al sinds de jaren 80. Het is magnetisch koken. Kortom, de magneten prikkelen de moleculen in je metalen pan. De pan doet het eigenlijke koken. Inductie is kindveiliger, hoeft minder te worden ontlucht en is 30% efficiënter dan gas.

Vanuit een echt kookstandpunt is inductie sneller dan zelfs een professionele gasfornuis met een veel betere suddering.

Laten we nu deze twee bedrijven met elkaar vergelijken.

bedrijven

Ten eerste zijn Whirlpool en Electrolux elkaars spiegelbeeld en zijn ze qua volume nummer 1 en 2 in de apparatenbranche. Whirlpool, een Amerikaans bedrijf, heeft veel dochterondernemingen in het buitenland. Electrolux is echter Europees en heeft veel grote Amerikaanse dochterondernemingen.

Beide bedrijven hebben grote Amerikaanse investeringen, met name Whirlpool. Electrolux heeft echter een enorme Amerikaanse investering, vooral hun Frigidaire Division.

KitchenAid wordt gemaakt in Amerika. Het Electrolux-assortiment wordt ook in Amerika vervaardigd in hun nieuwe fabriek in Memphis.

Electrolux EW30IS80RS ,749

Functies:

  • Perfect TasteTM dubbele convectie
  • Professionele temperatuurregeling
  • Perfect TasteTM Temp Probe
  • Koken in meerdere fasen
  • Perfecte Turkije-knop

Wat Electrolux onderscheidt, is hun technologie. Je kunt bijna alles automatisch bereiden door op een knop te drukken, inclusief brood rijzen, fruit dehydrateren of de perfecte kalkoen koken met een perfecte kalkoenknop, niet minder.

Electrolux heeft, net als Wolf en Miele, een nieuwe dubbele convectie geïnstalleerd voor een nog betere warmteverdeling dan een traditionele enkele convectieoven. Het is schoon en modern van ontwerp.

KitchenAid KSIB900ESS ,099

KitchenAid KSIB900ESS 099

Functies:

  • Bakken Lade
  • Gelijkmatige warmte echte convectie
  • Draadloze sonde
  • Stoomrek
  • 7.1 Cu-ft. Totale capaciteit
  • 4 inductie-elementen en een brugzone
  • EasyConvect-conversie
  • FIT-garantie
  • Aqualift
  • Glazen aanraakbediening
  • Accessoiresset voor zijbekleding

De nieuwe KitchenAid is de grootste met 7,1 kubieke voet. Het heeft veel geautomatiseerde bedieningen, net als de Electrolux. De draadloze sonde is best cool. U kunt uw eten van ver volgen.

Het zelfreinigende systeem van Aqualift werkt bij minder dan 200 graden F en het duurt slechts een uur om schoon te maken.

De stijl is meer industrieel zoals de professionele series.

Wat Is Beter?

Het hangt allemaal af van uw behoeften.

Ze delen veel overeenkomsten.

Beide zijn convectieovens met lagere bakovens. Het totale vermogen van de kookplaten is identiek. KitchenAid heeft echter brugelementen die de branders verbinden, dus het zou beter zijn voor gerechten met een vreemde vorm.

De oven van KitchenAid is ongeveer 15-20% groter. (Electrolux publiceert geen kubieke beelden). De draadloze sonde werkt goed en zelfreinigend is efficiënter.

Als u Electrolux gebruikt, biedt het een betere functionaliteit. Het biedt betere controles en een meer technisch geavanceerd convectieafgiftesysteem.

Er is een verschil tussen de twee, maar prijzen en kortingen veranderen bijna maandelijks.