Bereken uw Zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering wijzigen? Of wilt u weten of u voordeel kan behalen? Bereken eenvoudig uw zorgverzekering online: Berekenen

Digitale polismap

Beheer eenvoudig uw polissen online.
Inloggen

Makelaardij

O&V Makelaars

O&V Makelaars
Meer dan makelaars alleen!

ONAFHANKELIJK

Van Oosterom & Verhagen is een onafhankelijk assurantiekantoor met korte communicatielijnen en persoonlijk contact. Wij zijn goed in het verzekeren van alledaagse risico’s en kiezen in eerste instantie een verzekeringsmaatschappij op basis van de polisvoorwaarden, niet direct op de premie. Er moet natuurlijk wel een gezonde relatie bestaan tussen de kleine lettertjes en de hoogte van de premie. Wij hebben de expertise in huis om dat steeds te beoordelen.

COMPLEET

Waar we voor sterk in zijn, is een gedegen en compleet advies voor een heel persoonlijk verzekeringspakket. Hoe vaak komt het niet voor dat bij verschillende maatschappijen , en soms zelfs ook diverse adviseurs, een polis heeft lopen? Polisje hier, polisje daar. De afstemming ontbreekt. Het financiële voordeel van een totaalpakket daarom ook.

ALLES IN ÉÉN HAND

Door alles in handen te geven aan Van Oosterom & Verhagen hoeft u zicht nergens meer zorgen over te maken. Bij elke schade kunt u rekenen op een alerte begeleiding. We regelen de schade volledig voor u en staan er persoonlijk borg voor dat alles tot in de puntjes verloopt. Veel schadegevallen regelen wij geheel zelf maar indien expertise noodzakelijk is dan houden wij in de gaten of dat op tijd gebeurt. En ook of het rapport snel wordt opgemaakt. En wij betalen heel snel. Van die dingen. Daar ligt onze kracht. Adviesfunctie en schadebehandeling. Van mens tot mens, ook voor bedrijven. Al jaren en jaren en jaren.

TALLOZE VORMEN

Van Oosterom & Verhagen biedt keuze uit talloze verzekeringsvormen die zo nodig worden aangepast aan specifieke wensen en omstandigheden. Van zorgverzekering tot inboedelverzekering. Van opstal- tot en met autoverzekering. Alle verzekeringen kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke assurantiewensen. Dat is in feite de formule. Wij maken elk verzekeringspakket op maat. En daarbij letten wij u nauwkeurig op de kleine lettertjes.

Neem contact met ons op!

Van Oosterom & Verhagen
Willemstraat 23
2282 CB Rijswijk

info@ov-verzekeringen.nl

(070) 399 50 01

Het laatste financiële nieuws