Bereken uw Zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering wijzigen? Of wilt u weten of u voordeel kan behalen? Bereken eenvoudig uw zorgverzekering online: Berekenen

Digitale polismap

Beheer eenvoudig uw polissen online.
Inloggen

Makelaardij

O&V Makelaars

O&V Makelaars
Meer dan makelaars alleen!

Caravanverzekering

Voordelig uw caravan verzekeren, onbezorgd op vakantie!

Wanneer u erop uittrekt met uw caravan, wilt u zorgeloos genieten. Uw caravan geeft u een gevoel van vrijheid, waar u ook bent. En deze vrijheid wilt u goed beschermen. Met de uitgebreide caravanverzekering kunt u uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen verzekeren tegen schade.

Cascodekking
De caravanverzekering biedt standaard een uitgebreide cascodekking. Onderweg, op de camping en in de winterstalling bent u verzekerd tegen schade. Dat is wel zo'n prettige gedachte.

Inventarisdekking
Naast de cascodekking kunt u de verzekering ook uitbreiden met een inventarisdekking. Wanneer u er met uw caravan op uittrekt, neemt u niet alleen uw bagage mee. U heeft ook allerlei zaken voor in de caravan nodig. Denk bijvoorbeeld aan: kook- en verwarmingsapparatuur, een koelkast, keukenspullen, beddengoed, electrische apparaten en (tuin)meubelen.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een caravanverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Van Oosterom & Verhagen
Willemstraat 23
2282 CB Rijswijk

info@ov-verzekeringen.nl

(070) 399 50 01

Het laatste financiële nieuws